21. maj 2010

Yummy!

Idag lavede den bedste smoothie-is ever:D Den smagte mega godt!
Med en lille kugle Chokoladeis på toppen!<3
 

Lang sjov uge:)

Hele den her uge der lige er gået, har jeg været på ''bro bygning'' på forskellige gymnasier. Og tilfældigvis havde mig og min veninde Selma valgt at være på brobygning de samme steder hele ugen, hvilket var fed)
Mandag og Tirsdag var vi på Hasseris Gymnasium: det var okay, men jeg er stædig ikke sikker på hvor jeg skal gå om et år, men jeg skal nok finde ud af det:) håber jeg.  Onsdag var vi på Media College Aalborg: vi skulle lære at at lave en hjemmeside, mig og Selma lavede en ret flot hjemmeside:D jeg er helt stolt! 
Torsdag skulle vi til Fårup sommerland med skole patruljen, det var sjovt nok vi hyggede os, også slap vi også fra bro bygning for en dag:) og idag var vi på handel skolen (HHX), jeg var rimelig træt idag, var lige ved at falde i søvn under timen, ikke fordi det var kedeligt, men min øjne kunne bare ikke holde sig åbne!


Men Dagens Outfit kommer lige her!

Blå Cardigan: Vero Moda, sort ''shiny'' leggins: Bik Bok, Hvid trøje: Soaked, Gul trøje under den hvide: Gina Tricot, Brun taske: H&M, Ballerina: Bianco footWear, Tørklæde: H&M. <3


Love, Rana :D