3. juni 2010

I Love Sex and the City!

Så var jeg endelig ind og se Sex and the City 2 premieren idag! Den var såh god, jeg elsker deres kjoler! de er simpelthen fantastiske, ikke alt det tøj de havde på var pænt, nogen gange kiksede det, men ellers var de fantastisk!:)
Elsker virkelig den kjole Carrie har på da hun skulle ud og spise sammen med Aiden, men den jakke hun havde på, ødelagde det!
<--Den her!!:D 


Men her kommer billederne fra SATC2 biograf-turen, sammen med Selma Og monalisa!!:D
Top: Bik Bok, Blazer: H&M, Nederdel: Only, Taske: H&M, Sko: defeeter, Bælte: Fars:D strømpebukser:? 
Selmas kjole er virkelig flot, i love it, den med sorte firkanter i :) og hun fik den for KUN 50 kr. Heldig tøs!:D


Xoxo, Rana! <3



Woop Woop! SATC!

Så bliver det den 3. Juni 2010, den dag alle kvinder har ventet på, den dag de skal ind se præmieren på: "Sex And The City 2" !! juubbiii:) jeg er helt vild glad og spændt, fordi idag, skal jeg ind og se: ''Sex And The City 2" sammen med to andre veninder!
I Love Sex and the city, det er bare det bedste nogen sinde! skal ind og se den kl. 17:00!:)
Men jeg synes virkeligt at det er så ærgerligt at det ikke er en verdens præmier, jeg mener, hallo! It's SEX AND THE CITY! Men det er ikke noget at gøre ved:) Jeg glæder mig bare til at se den!:) Jeg skal have de sko jeg har købt, en sort kjole, en Blazer ovenpå og ved ikke om jeg ska have taske på eller en ''lille hånd taske'' ( De der store punge, hvad kalder man dem?:D) ! men i får billederne at se fra turen til biffen, enten når jeg kommer hjem, eller imorgen:)

Jeg glæder mig!:)

Love, Rana!