22. oktober 2010

D&G s/s 2011

Elsker D&G nye Spring/ Summercollection, med alle de blomster( siden jeg er et blomster barn ) I just love it:) men noget af det, falder ikke rigtigt i mit smag :/ men elsker de korte blomstrede kjoler, og mega søde summer wedge's, sådan nogen kunne jeg godt tænke mig til summer, mest den rød blomstret, med den lange kjole! :D




LoVe//Rana

I want a watch! now!

Tror seriøst jeg bliver nød til at købe den her skønne Triwa ur, jeg dør snart uden et armbåndsur! Men bliver ved med at tænke på, om jeg finder en der er bedre eller flotere efter at jeg køber den her, også fordi den er lidt dyr: 1400 kr, men burde bare tage mig sammen, og købe et ur! :)
Men hvad synes i om den her?! :)

                                                                                  
                                                                                                          L//Rana                

De er så skønne alle sammen!

Der er nu tre forskellige støvler jeg har haft kigget på i en uges tid, og jeg bliver nød til kun at vælge en af dem, men hvad for en ved jeg ikke, der er både fordele og ulemper ved dem alle. De flade boots fra Bianco er både mega flotte( de er federe IRL) og praktiske, men stoffet kan få de der hvide mærker efter regn eller sne, fordi det er ruskind(noget i den stil) , de hvide kan hurtig blive beskidt, men de er så kønne! Men wedges støvlerne er begge af skind og bliver både ikke beskidte eller våde, men problemet er at man ikke kan gå langt uden at blive træt. Først skal jeg vælge imellem Vagabond wedges og Bianco wedges, også skal jeg vælge imellem en af dem og de flade støvler fra Bianco. Det er så forvirrende..
De er fede, hver på dens egen måde.

  
Jeg finder nok ud af det :p håber jeg..

L//Rana