18. juni 2010

H&M har fået skoene igen!!

Men ved nu ikke om jeg skal købe dem nu, ville altid have haft dem, men jeg fik jo at vide at de ikke ville komme på markedet igen, og den var også væk fra hjemmesiden, så jeg besluttede mig for at købe de sko jeg har nu, de ligner meget hinanden, bare at den jeg har, har snørebånd og den fra H&M har en lynlås og har størere åbninger i siderne, også er den så meget billigere, 179kr.! og min kostede 350kr., jeg skulle have købt dem i brun, for så ville de være forskellige, også kunne jeg købe dem fra H&M:/ hvad synes i?:)

I already have thies shoe, with shoelace, but i want them from H&M to, because i wanted them for long time ago, then i could not find them, then i gave up and buyed thies i have now, but they look like each other so much and i dont know if i should buy thies from H&M cause they are so much cheap then thies i have?:/ what do you think?:) 
Dem jeg har fra Defeeter
Dem fra H&M
Love, RAna!)

Min lille guld fisk!

Okay, jeg ved det, men jeg synes bare at jeg skulle vise jer det. altså, jeg har 5 fisk, også her i dag finder jeg så ud af at en af dem har fået sådan noget udslet (eller misfarvning?)den har mistet det røde farve. dens hale er væk og den finere er ved at forsvinde? og der er vokset sådan noget ulækkert snask på dens venstre side? jeg ved ikke hvad den fejler:/
My fish is sick?!


                                                                                                                                               Love, RAna!)